Welkom!
Ik ben Karin en ik nodig je graag uit om deel te nemen aan mijn creatieve workshops: "Schilderen vanuit het hart!" Samen spelen als een kind laat je gevoelens vrijelijk stromen en is goed voor je persoonlijke ontwikkeling richting bewustwording en innerlijke groei.
Door mijn brede levenservaring heb ik ontdekt wat dit met je kan doen. Daarom bied ik naast de gewone kleurrijke middagen- en/of avonden ook privé sessies aan. Tijdens deze privé sessies kunnen we dieper ingaan op de problematiek van dat moment, omdat delen helen is.
Naast alles wat ik heb geleerd en de inzichten die ik heb opgedaan, begeleid ik ook kinderen met een rugzakje. Met heel goede resultaten! Tijdens het spelen met kleur raken we ook onderwerpen aan waarvan ik weet dat ze samen bekeken kunnen worden. Al spelenderwijs komt dan de verandering die op dat moment nodig is. Het zijn hele blije uurtjes waarin we ook samen lunchen.
Op dit moment is er nog een plekje vrij op zaterdagochtend vanaf half 12 voor een puber.
In overleg kunnen we kijken wat jou het beste uitkomt, de middag of de avond. 
De kosten zijn €25 voor volwassenen en €15 voor kinderen. De prijs voor een privé sessie is €35.
Natuurlijk kun je ook zelf een groepje vrienden of familie bij elkaar zoeken. Wanneer je met meer dan 3 personen komt, is het voor jouzelf gratis.
Momenteel vinden de workshops plaats in mijn vrolijke bonte huiskamer en/of tuin, maar na verloop van tijd ook in mijn atelier "De Quast" achter in de tuin!

Heb je vragen of wil je meedoen? Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel mij op 06-14333649. Ik help je graag verder!
Ik kan niet wachten om je te verwelkomen om dan samen met jou wat prachtige uurtjes door te brengen
Dit alles in Huissen, gemeente Lingewaard

Met kleurrijke groet,
Karin van der Straaten

Samen met mijn oudste
Samen met mijn oudste
Mijn twee zonen
Mijn twee zonen
Back to Top