Karin, geboren onder een stralende lentezon in het pittoreske Oosterbeek, groeide op als vijfde van zes kinderen in het gezellige familiehuis Dreyeroord. Karins jeugd werd gekenmerkt door een kleurrijke en intense beleving van de wereld, dankzij haar hoogsensitiviteit en empathie.
Ze besteedde haar vroege jaren aan de Kunstacademie in Arnhem en werkte samen met W.G. van der Hulst jr. aan projecten gerelateerd aan het boek "De Soete Suikebol". In 1974 trad ze in het huwelijk met Paul en samen verwelkomden ze twee zonen, Marco-Paulo en Micha, in hun leven. Beide zonen, net als Karin begiftigd met een grote gevoeligheid en empathie, brachten vreugde en uitdagingen met zich mee.
In 1991 viel het doek over Karins en Pauls huwelijk na 16 jaar. Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in Karins leven. Ze begon met het geven van creatieve workshops die al snel een hit werden. Ondanks de uitdagingen die het leven op haar pad brengt, blijft Karins innerlijke licht onuitputtelijk schijnen. Karin deelt graag dit licht, en laat het over anderen schijnen, hen inspirerend en ondersteunend op hun eigen reis.

Back to Top