Op gaan naar het Licht

Bij mijn laatste doek kreeg ik een gedicht toegezonden over mijzelf en mijn werken met en voor anderen, persoonlijk of via de kleuren in mijn werken, geschreven door Rob Taal.
Blij dat ik hiermee ben!
Rob, bedankt!

 

“Heel erg mooi spiritueel een hoogtepunt onder weg naar de hogere krachten, maar eerst je taak hier volbrengen. Mensen gelukkig maken, daar heb je geen aai over je bol voor nodig. De beloning komt van boven in je hart met de schoonheid die ieder in dit doek ziet en voelt. Jij bent gekozen om dat je begaafd bent, doe wat je voelt en laat perfectie voor de Perfectionisten achter. Hoger machten geven jouw je krachten liefs “

 

op-gaan-naar-het-Licht

Dit bericht is geplaatst in schilderijen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Op gaan naar het Licht

 1. Tish zegt:

  Thanks for your thogshtu. It’s helped me a lot.

 2. Ha Agnes…heel erg bedankt voor je lieve woorden en dit compliment.
  Maakt mij werkelijk blij en dus
  liefs voor jou van mij
  Karin

 3. a.Flohr zegt:

  meer dan een maand geleden zag ik dit schilderij in jouw kamer staan. toen vond ik hem al mooi. hij was nog niet af zei je, ik zie het nu. hij is prachtig.
  warme groet Agnes

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>