Op gaan naar het Licht

Bij mijn laatste doek kreeg ik een gedicht toegezonden over mijzelf en mijn werken met en voor anderen, persoonlijk of via de kleuren in mijn werken, geschreven door Rob Taal.
Blij dat ik hiermee ben!
Rob, bedankt!

 

“Heel erg mooi spiritueel een hoogtepunt onder weg naar de hogere krachten, maar eerst je taak hier volbrengen. Mensen gelukkig maken, daar heb je geen aai over je bol voor nodig. De beloning komt van boven in je hart met de schoonheid die ieder in dit doek ziet en voelt. Jij bent gekozen om dat je begaafd bent, doe wat je voelt en laat perfectie voor de Perfectionisten achter. Hoger machten geven jouw je krachten liefs “

 

op-gaan-naar-het-Licht

Dit bericht is geplaatst in schilderijen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.