Na gedane arbeid is plezier en kleuren ook wat waard!

Annemieke die zo fijn heeft geholpen in de tuin, zit hier een heerlijke avond te schilderen als dank van mijn kant. Het bracht mij ineens op het lumineuze idee om dit als voorbeeld voor anderen te stellen, die graag ook eens een ruildienst willen doen als deze. Mijn fysieke is n.l. van dusdanige aard, dat het zo nu en dan fijn is een extra handje naast mij te hebben voor huis of tuin en dat dan diegene in ruil hiervoor mee kan doen aan 1 van de lopende workshops of een privé les. Dus wie hier interesse voor heeft, laat maar iets van je horen!

Met furore schildert ze de kleuren van haar hart.Samen met mijn vriendinnen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.