Expositie van mijn werken in Gendt (tot 14 januari 2011)

Vanmiddag heeft mijn lieve buurvrouw Christien mij met wat werken naar Gendt begeleidt. In de Dorpstraat (21B) hangen nu enkele stukken in de etalage te kijk, echt leuk!!! Dit is mogelijk gemaakt door de Stichting Kunstkring ‘Gendt verbeeld’. Tot 14 januari 2011 blijven ze daar hangen en heb ik weer alle tijd om iets nieuws te gaan maken. Momenteel zijn er totaal 45 werken buitenshuis en heb ik er best veel plezier door. Nadien werd ik nog eens flink onthaald bij haar thuis op een zalige maal, dus mijn dag kan niet meer stuk! Buuf…bedankt!

mensen die kijken naar de geexposeerde werken in de kijkruit

YouTube Video

Er hangt momenteel ook werk van mij in Zorgcentrum St. Jozef te Gendt

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.