Scribbelen

Kleur je eigen wondere wereld via een scribbling.

YouTube Video

 

In deze workshop leer je je gevoelens om te zetten in kleur en vorm. Je zet hiermee een creatief proces op gang, waarin je ontdekt hoe je jouw innerlijke rijkdom naar buiten kunt brengen en eventuele blokkades kan doorbreken.
Samen schilderen, plezier maken en het vertalen in vorm en kleur werkt bevrijdend.

Jezelf en je gevoelens naar buiten brengen in kleur en vorm is een kunst die iedereen kan leren. Schilderen vanuit je gevoel is je leren overgeven aan het ontstaan van een schilderij, zonder dat je werkt aan een vooropgezet doel. We leren het presteren los te laten en in vrijheid onze creativiteit te laten stromen.

Durf jij te laten zien wie je bent en je gevoel te volgen?

Belangrijk hierbij is de mens weer bij zijn eigen gevoel terug te brengen en daarin te laten vertrouwen. Een morgen om samen met anderen op een ontspannen manier bezig te zijn met jezelf: je gevoelens en gedachten, bewustzijn en ontspanning, van creativiteit naar vernieuwing van denken en doen.

Mijn missie is om mensen te helpen in hun kracht te komen en ze te laten ervaren, dat ze veel meer in zich hebben dan ze in eerste instantie denken.

Mijn visie is dat wij als mensen zelf in staat zijn alles te creëren wat mogelijk is. Als we vanuit onze kindertijd blijven hangen in belemmerende emoties, -gedachten en overtuigingen zullen we een beperkt leven leiden. Indien we deze patronen doorbreken en vrij durven scribblen, te creëren waardoor we veel meer vanuit onze eigen kern gaan leven. Dit alles leidt tot meer harmonie en balans in het leven waardoor we ons vrijer voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.