Ervaringen van cursisten

‘ Een goede oefening voor in het echte leven’ door Marianne van der Mooren:

“Vanmiddag was het dan eindelijk zover. Het aanstaande bruidspaar wilden we alvast een persoonlijk kadootje geven. Iets wat ze samen hadden gecreëerd. Daarvoor had ik met Karin van Atelier de Quast al een tijd geleden een afspraak gemaakt voor een middagje scribblen. De bedoeling was dat Peter en Marscha aan het werk gezet zouden worden met krijt, kwast en verf. Na aandringen van het paar zouden wij meegaan om hun creatieve uitspattingen te bekijken.  Maar, voor we het wisten stonden ook Bert en ik samen te kleuren en te krijten. Eerst twee aan twee, later met z’n allen op een vel.
Ook de kids deden mee en al snel was het een dolle boel. En wat een leuke middag is het geworden!! En Karin is een schat! Wat een heerlijk mens om eindelijk eens te ontmoeten. Al een paar jaar ken ik haar via internet.
We mailden en belden met elkaar. Maar wat leuk om haar nu eindelijk eens in het echt een knuffel te geven.

We kregen een groot wit vel, krijt en kwast. Doen wat in je opkomt en gewoon ergens beginnen, ..en vooral niet nadenken. De een begint en de ander vult aan totdat je vel gevuld is met de mooiste kleuren en vormen. We hebben gelachen en geleerd van elkaar.
Gevoelens worden duidelijk als je los moet laten en vertrouwen hebt in elkaar. Een goede oefening voor in het echte leven. Zeker als je, zoals ik, graag de touwtjes in handen hebt. Maar het blijkt maar weer, ook voor Peter en Marscha, je vult elkaar aan. En het resultaat is prachtig geworden. Geweldig die kleuren!! Het moet zo zijn! En na afloop van een afstandje kijken. Wat je dan allemaal ziet! Laat je fantasie er maar op los en je ontdekt een heleboel. Wie weet wat er voor hen in de toekomst ligt, haha! Zeker voor herhaling vatbaar! ”

Met furore schildert ze de kleuren van haar hart.

 

Een reactie op Ervaringen van cursisten

 1. Ellie Helsen schreef:

  Hallo Karin,

  Bedankt voor de leuke, gezellige, kleurrijke dag. We hebben er van genoten en geleerd.
  Onbedoeld kom je jezelf weer eens tegen, wanneer je zo bezig bent. En dat is nooit verkeerd!!!!
  Het was leuk om je te treffen en meer over je te weten. Je bent een pure, inspirende vrouw met vele levenservaringen.
  Bedankt voor je warmte en gastvrijheid!
  Lieve groeten van Ellie Helsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.